900 19 007 jon@tvedestrandbygg.no

Tømrertjenester i Tvedestrand

Tømrer i Tvedestrand

Tvedestrand Bygg utfører tjenester innen rehabilitering, oppføring av nybygg, tegninger, asbestsanering og etterisolering. Trenger du en tømrer i Tvedestrand? Ikke nøl med å ta kontakt med oss for en gratis og uforpliktende befaring.

Som kunde av oss, skal du kunne stole på at arbeidet blir utført av ansatte med respekt for faget, og av et firma med sentral godkjenning for ansvarsrett.

Vi sørger alltid for at alt utføres i henhold til gjeldende lover og regler. Bli en av våre fornøyde kunder i dag!

 

Ansvarsrett_logo_sort_liten byggmester_ub

 

Kontakt oss i dag!

Rehabilitering

Tvedestrand Bygg AS utfører rehabilitering av eldre boliger. Rehabilitering innebærer ofte utskiftning av gamle vinduer, dører, gulv og kledning. Ved å foreta en enkel befaring kan vi hjelpe deg å fastslå hvilke deler som eventuelt må skiftes ut.

Nybygg

Tvedestrand Bygg AS tar oppdrag som totalentreprise ved oppføring av nybygg, enten det er bolig, hytte eller næringsbygg. Vi administrerer alle yrkesgrupper, og våre kunder slipper å selv måtte stå for dette.

Annet

Tvedestrand Bygg AS leverer tjenester innenfor prosjekt- og byggeledelse, tegning, byggesøknader, samt asbest og etterisolering. Hos oss får du det meste på et sted, og et kontaktpunkt å forholde deg til.