900 19 007 jon@tvedestrandbygg.no

Annet

Prosjekt- og byggeledelse for alle typer prosjekter

Tvedestrand Bygg AS leverer tjenester innenfor prosjekt- og byggeledelse for alle typer prosjekter og bygninger, både for kommune og privatpersoner.

Tegninger

Tvedestrand Bygg AS hjelper deg å tegne ditt nye drømmehus! Ethvert prosjekt begynner med en befaring og tegning av prosjektet. Vi har lang erfaring innen tegning av både moderne og tradisjonelle hus.

Byggesøknad

Er du usikker på hvordan du skal gå frem ved utsendelse av byggesøknad til kommunen? Spør oss, og vi hjelper deg med en total utforming av byggesøknad.

Asbest

Før 1985 ble det farlige materialet asbest brukt i hus og andre bygninger. Når asbestholdige bygningsdeler skal fjernes, er det nødvendig med sikkerhetstiltak på grunn av helsefare. De av våre arbeidere som driver med asbestsanering, er godt kurset og har god kjennskap til riktig utførelse.

Man finner asbest i tak- og veggplater ute, det som blir kalt eternitt. Plater med asbest som blir brukt inne, kalles internitt. Bruksområdene for asbest har vært svært mange, og det er fortsatt mange eldre hus som inneholder asbestholdige materialer.

Etterisolering

Har du kalde gulv og vinduer som lekker? Er det vanskelig å få varmen i huset til å vare? Dette kan skyldes dårlig isolasjon. Eldre boliger har ofte mangelfull isolasjon, og dette kan enkelt utbedres ved å etterisolere. Ved etterisolering vil du få lavere energibruk og dermed lavere strømutgifter, i tillegg til et bedre inneklima og komfort. Spør oss om etterisolering.

Kontakt oss i dag!